Eveline van Lievenoogen

Instructeur/ choreografe / penningmeester / secretaris

Eveline danst Lindy Hop sinds 2007. Op het moment dat zij ontdekte dat er zoiets bestond als Swing dans werd haar doel om die dans zo goed mogelijk te kunnen.

In de jaren daarna reisde ze de wereld over om workshops en feesten bij te wonen. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en is altijd bezig haar dansen en stijl te verbeteren. Eveline is gepassioneerd over Swing dansen en begint te stralen als ze danst of erover mag vertellen. Ze weet hoe ze anderen moet inspireren en geeft haar liefde voor de dans moeiteloos door. Door haar kledingstijl zal je je niet gauw vergissen. Zij is een echte Swing danser.

Eveline danst Lindy Hop, Authentic Solo Jazz, Charleston, Blues, Balboa, Aerials en Burlesque. Eveline en Danny zijn vaste dans- en levenspartners