Laura Wagenaars

Crew / designer

Laura danst lindy hop sinds 2013 en is sinds haar eerste lessen een echte Lindy enthousiast. Hoofdzakelijk danst ze Lindy Hop, maar is zeker niet vies van het uitproberen van andere dansen en dansstijlen, zoals Authentic solo jazz, Balboa, Shag, Tango en Salsa. Als iemand Lindy Hop ter sprake brengt neemt Laura het gesprek over en houdt ze er niet meer over op.

“Lindy Hop is voor mij een avondje uit en sporten tegelijk. Opgetut als een dame uit de 20s of 30s, dansen en kletsen met kennissen en vrienden en zonder dat je het doorhebt doe je een flinke workout!” 

Naast al dat dansen heeft Laura een groot talent voor het ontwerpen van media, daarom is Laura grotendeels verantwoordelijk voor JazzOuts uitstraling in huisstijl en branding.

Laura danst Lindy Hop en is de vaste dans- en levenspartner van Stephan.