Lessen vanaf 18 mei

We mogen weer! Als het goed is mogen we vanaf 18 mei (dat was eerst 11, maar de versoepelingen zijn uitgesteld) weer danslessen aan groepen gaan geven!
Daaraan zitten nu nog wel enkele regeltjes vast, de vaste partner voor partnerdans en verplichte afstand blijft helaas van toepassing. Maar we kunnen in ieder geval weer iets.

En daar hebben we zin in!

Hoe we dat precies op gaan zetten?
Nijmegen
Op donderdagavonden worden de Lindy Hop en Solo lessen hervat. We gaan nog niet werken met blokken van 12 weken om wat meer zekerheid te bieden voor iedereen.
We doen het anders, in mei verzorgen we losse ‘indans’ workshops. De precieze inhoud en levelverdeling daarvan volgt nog.
Vanaf juni bieden we verkorte blokken van 4 weken onder de naam Dansen in Juni, Dansen in Juli, Dansen in Augustus. Ook daarvan komen we nog terug op de levelverdeling. We verwachten dat we dit de hele zomer zo aanbieden.

Heb je je al ingeschreven (en betaald) voor het vorige blok? Dan zal deze inschrijving verrekend worden met deze 4 weken blokken, we nemen daarvoor contact met je op.

Wil je je nu al inschrijven voor de workshops in mei of de ‘Dansen in juni/juli/augustus? Dat kan!

Den Bosch
We willen ook graag weer in Den Bosch starten maar willen zeker weten of er daarvoor genoeg inschrijvingen zijn.
Daarom zullen we in mei nog niet starten in Den Bosch en zullen we de komende weken persoonlijk contact opnemen met iedereen die de laatste tijd betrokken is geweest of lessen heeft gevolgd bij JazzOut Den Bosch.