Jazz(Night)Out is terug

Na 1.5 lange, lange jaren zijn de Jazz(Night)Out avonden terug. Nu beter dan ooit!

Iedere laatste vrijdag van de maand kun je komen dansen, dansen en socializen met je mededansers. Valt de laatste vrijdag op een feestdag? Dan verzetten we de social. In de agenda van Bueno of Google zie je precies wanneer Jazz(Night)Out plaats vindt.

Jazz(Night)Out is voor iedereen, beginnend of gevorderd dansers en vrienden van dansers zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Er is geen proefles meer op Jazz(Night)Out, de proeflessen Lindy Hop zijn op iedere eerste les van de maanden Charleston solo iedere donderdag.

We starten om 20:30 in Het Danslokaal. Eindtijd is 12:00 maar is het nu echt heel gezellig? Dan blijven we gewoon wat langer swingen!

DJ’s en bands spelen hun meest swingende muziek om je de hele avond aan het dansen te houden. Heb jij er alweer zin in?

Kijk voor meer informatie op de eventpagina.