The Charlestown Jazzband & JazzOut @ Brebl 15 Mei

Op 15 mei dansen we bij Brebl op de swingende muziek van de Charlestown Jazzband. Een zondagmiddag die je niet wil missen!

The Charlestown Jazzband

Sinds de oprichting in 1968 kent Nijmegen The Charlestown Jazzband (CTJB). De band uit de stad waar Keizer Karel de Grote rond 777 gewoond heeft. In de loop der jaren heeft de band enkele wijzigingen ondergaan maar heeft altijd een hoog muzikaal niveau weten te behouden. De band streeft naar een gezellige interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.

Door een zeer breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de CTJB toegankelijk voor vele jazzliefhebbers en mede daardoor ook veel gevraagd in binnen- en buitenland. Al in de tachtiger jaren van de vorige eeuw speelde de band in Italië, Oostenrijk, Brunei en Noorwegen. Recentelijk ook in Zwitserland, Denemarken en Engeland en niet te vergeten Duitsland en Mallorca, Madeira en België. En sinds 2018 ook in de Czech Republic. Nog steeds staan een aantal van deze landen op de Play list van de CTJB.

Uiteraard wordt het eigen land niet vergeten. Van Oost naar West en van Noord naar Zuid, in vele jazzclubs is de CTJB een graag geziene gast. En vandaag dus in hun eigen stad, in Brebl!

Keep Swinging!

Bron: website Brebl

Deur open: 15:00 uur
Dansworkshop: 15:30 uur
Concert: 16:00 uur