Jazz(Night)Out – pre-kersteditie – 9 Dec

Met de Big Charles Brass Band & proefles

Jazz(Night)Out is dé swing dansavond in Den Bosch. Elke tweede vrijdag van de maand dansen we op de swingende muziek uit de jaren ’20 t/m ’50. Deze keer in volledig pre-kerst stijl, dansen we op de levendige muziek van De Big Charles Brass band

Brass, jazz en funk. Dat is de Big Charles Brassband. Een gloednieuwe 12-koppige band uit Nijmegen. Een frisse band met frisse jongemannen die elkaar kennen uit de diverse studenten-bigbands die Nederland rijk is.Met 3 trompetten, 2 trombones, 2 saxen, 1 ritmesectie en 1 megafoon trekken ze langs diverse festivals. Geïnspireerd door o.a. Preservation Hall Jazzband, Rebirth Brassband, Lucky Chops en Youngblood Brassband, brengen ze een mix van traditionele en moderne brass. Oude stijl straatmuziek in een nieuw jasje. Knallende rifs, swingende solo’s en catchy standards: alles komt voorbij. Eén ding is zeker: stilstaan is geen optie! 

Locatie: Station Zuid, Erasmusstraat 9, Den Bosch
Proefles Lindy Hop: 20u
Start band: 20:30
Kosten: €11p.p.
Tickets te koop, online of aan de deur.