Vierdaagsefeesten 2022

Wat hebben we fantastische dagen gehad op de Vierdaagsefeesten en De Kaaij Nijmegen dit jaar!

We willen iedereen die er was, die mee heeft gedanst, die heeft genoten van onze optredens, die voor ons plaatjes heeft gedraaid, die hun fantastische muziek heeft laten horen, die mee heeft staan dansen en springen op de tofste bands, die mee een drankje hebben gedaan, een praatje met ons hebben gemaakt of een compliment hebben gegeven héél erg bedanken.

Zonder jullie was het écht niet zo’n feestje geworden, we verheugen ons nú al op volgend jaar.

En ja, wat is een bedankje zonder iedereen persoonlijk te bedanken, dus daar komt-ie dan!

We beginnen met iedereen uit de Lindy Hop community, wat was het fijn dat je er bij was, dat je met ons liet zien dat Nijmegen een toffe Lindy Hop scene heeft en dat iedereen bij ons welkom is. Ook zeker voor degenen die niet uit Nijmegen komen maar wél dansjes met ons kwamen doen.E

n dan degene die ons de kans gaf om er te stáán! Stefan Hoevenaars dit doen we vaker!

Ook megablij werden wij van alle toffe bands waar we op hebben kunnen dansen Dee’s Honeytones, William Smulders & Lieke Grey, Doctor Velvet, The rusty bastards, Guy piersson & the rhythm cats, The Bridge City Sinners, King Strang, Tom Cherry’s Sinners en Bootleg Betty

En wie was jullie favoriete DJ? Allemaal! We hadden die lekkere plaatjes niet willen missen en voor ons waren het onze eerste optredens rechtstreeks van LP, is dat niet tof! Miss MaryLane, DJ Provoo en DJ Johnny Smoke.

De Kaaij was absoluut onze favoriete plek, maar ook het Valkhof Festival, Festival op ‘t Eiland en Café Samson.

We kunnen er niks aan doen dat het alweer afgelopen is, maar we kunnen gelukkig wél door met dansen! In de laatste week van Juli, woensdag 20u, een gratis proefles Lindy Hop in café Station Zuid, Den Bosch en donderdag 19u, een gratis proefles Lindy Hop in Het Danslokaal, Nijmegen.

Kom vooral meedoen en ontdekken of Lindy Hop iets voor je is. Inschrijven is gewenst.

Komende week nog aan het bijkomen? Dat gaan wij in Augustus ook doen, maar in September knallen we weer met lessen!

Check de opties en schrijf je snel in, want de plekken zijn gelimiteerd.

Last, but not least! Een dik compliment voor ons team. Zonder jullie geen JazzOut! We delen onze foto’s en video’s de komende weken graag met jullie, tag, share en like zoveel als je wil!