Bubbles, Feathers & Femmes Fatales – 22 Jan.

Fotoshoot en Burlesque workshop

Breng de Femme Fatale in je naar boven op deze prikkelende, sensuele en uitdagende dag. Deze dag staat in het teken van het vieren van vrouwelijkheid, jezelf zijn, jouw Femme Fatale naar boven halen op een speelse wijze.

Aanvang

We beginnen de dag met een bubbeltje om 12:30, we leren elkaar beter kennen en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
Dan is het tijd voor het wisselen van de outfits! De Burlesque workshop en shoot zijn niet erotisch van aard, de activiteiten zijn er op gericht je vrouwelijk en sexy te voelen.

Trek kleding aan/ neem kleding mee waar jij je gemakkelijk en sexy in voelt, JazzOut zorgt ook voor een beperkt aanbod kleding en accessoires die je mag lenen. Let op: wij leveren geen complete outfits. Trek je pumps (met brede hak)uit de kast (draag je liever geen hakken, kies dan voor blote voeten, net zo sexy)
* let op dat je pumps geen stilettohak hebben, deze beschadigen de vloer.

Photoshoot

Tijdens de fotoshoot krijgt iedereen haar ‘moment of fame’ wanneer Laura Wagenaars, proffesioneel en ervaren fotograve, jullie op jullie vrouwelijkst op de foto zet. Iedereen krijgt een solo foto, ben je met vriendinnen mag je ook samen met je vriendinnen op de foto. We maken natuurlijk ook één gehele groepsfoto.
Als onderdeel van het pakket krijg je de mooiste persoonlijke foto digitaal toegestuurd. Wil je meer foto’s van jouw shoot kopen, dan kan dat natuurlijk! Hiervoor betaal je €5,- per foto.

Burlesque workshop

Miss Vine Divine neemt je mee in de verschillende Burlesque technieken en trucs waardoor jij kan shinen als een echte showgirl. We werken in deze 1.5 uur aan een sensuele en uitdagende choreografie die we aan het einde van de workshop opnemen.
Om een fantastisch aandenken aan deze dag te hebben nemen we de show op en sturen we deze naar jullie toe.

Afsluiting

Na de workshop is er tijd om je weer om te kleden en nog even gezellig na te borrelen. Er is drinken te koop voor kleine prijzen en we zorgen natuurlijk voor iets lekkers.

Locatie: Het Danslokaal, Nijmegen
Tijd: 12:30 – 17:30
Kosten: €40,- p.p