JazzOut op Oosterlicht theater festival – 18/19 Maart

JazzOut staat dit jaar op het Oosterlicht theater festival!

Een kijkje nemen achter die deur waarvan je nooit wist wat erachter zat of verdwalen in steegjes waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Onder begeleiding van een gids maak je op de meest verborgen plekken van Oost kennis met theater, dans en zang. In twee routes met een afwisselend programma laat je je verassen door humoristische, spannende en prikkelende optredens. Elk in een eigen stijl, maar met als verbindende factor mensen in de wijk in contact te brengen met elkaar. Zodat je de volgende keer dat je langs die gesloten deur loopt nog eens terug kunt denken aan de verborgen wereld erachter die even zichtbaar werd.

Oosterlicht is de naam van dit theaterfestival en wordt georganiseerd voor en door bewoners uit Nijmegen Oost. Op zaterdagavond en zondagmiddag zijn er gelijktijdig wandelroutes langs vijf bijzondere binnenlocaties in de wijk.
De locaties zijn minstens zo spannend als de voorstellingen en vormen een onlosmakelijk en vermakelijk onderdeel van Oosterlicht: theater op locatie. De locaties zijn altijd geheim.
Het publiek weet pas op de dag van de voorstellingen waar ze naar binnen gaan en wat daar gaat gebeuren.
Je loopt in groepjes van ongeveer 15 personen onder leiding van een gids door de wijk.

Meer informatie vind je op de website.

Tickets zijn te koop vanaf 13 Februari via de website van Oosterlicht.