Lindy Love

Een kort verhaal

Op het bankje naast mij zit een man. Met een sprankeling in zijn ogen begint hij te praten over zijn grote liefde: Lindy Hop. Zijn gezicht straalt terwijl hij vertelt over de vurige passie die hij voelt bij elke move. Ondanks zijn door de jaren getekende lichaam, voelt hij zich weer jong wanneer hij de muziek hoort en zijn danspartner vast houdt.

“Lindy Love”, noemt hij het.

Het iss deze onverwoestbare liefde die hem inspireert om te blijven dansen, zelfs op zijn leeftijd. Hij gelooft, samen met vele anderen dat Lindy Hop de sleutel is tot eeuwige jeugd, omdat het zijn hart altijd jong houdt. Met een glimlach danst hij in gedachten mee op de muziek die alleen hij kan horen, terwijl zijn verhaal de magie van Lindy Hop tot leven brengt.

Swingdansopa op de dansvloer