Modules November

Heb je zin om je dansmoves naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! In november lanceren we gloednieuwe Lindy Hop modules met drie te gekke thema’s: “6-count basics,” “Connectie,” en “Ritmes.”

Of je nu een doorgewinterde Lindy Hopper bent of je je eerste stappen op de dansvloer zet, deze modules hebben voor ieder wat wils. Je gaat de basis van 6-count Lindy Hop onder de knie krijgen, werken aan die magische connectie met je danspartner en/of experimenteren met coole ritmes* die je dansstijl naar een hoger niveau tillen.

Laat ons je danspassie een boost geven en doe met ons mee in november! Het wordt een geweldige ervaring vol plezier, muziek en swingende vibes.

Schrijf je snel in en laten we samen dansen! Zie je op de dansvloer!

*De module Ritmes gaat alleen in Den Bosch bij genoeg aanmeldingen.