Fijne World Kindness day!

Op deze wereldwijde vriendelijkheids dag, vieren we het ritme van vriendelijkheid!

Vandaag vieren we Wereld Vriendelijkheidsdag, daarom willen we met jullie stilstaan bij hoe speciaal onze dansvloer is. Voorbij de triplesteps en de moves hebben we iets bijzonders: we zijn vriendelijk voor elkaar, hebben respect en delen de liefde voor dansen.

In de swingdans community voelen we vriendschap en begrip bij elke stap die we zetten. Op de dansvloer creëren we een fijne plek vol plezier en dat willen we vandaag extra benadrukken.

💫 Maak plezier:

Tijdens het dansen, lach naar elkaar moedig elkaar aan. Laten we van elke dans een moment van blijdschap en vriendelijkheid maken.

🌟 Waardeer verschillen:

We zijn allemaal anders, en dat is leuk! Laten we blij zijn met die verschillen en van elkaar leren. Vriendelijkheid is voor iedereen, en het maakt de Lindy Hop community nog beter.

💃🕺 Help elkaar:

Of je nou een doorgewinterde danser bent of net begint, help elkaar. Geef een handje als het nodig is en moedig elkaar aan om te groeien. Samen kunnen we betere dansers worden.

🌈 Doe goede dingen:

Laten we niet alleen op de dansvloer vriendelijk zijn, maar ook daarbuiten. Een kleine vriendelijke actie kan grote gevolgen hebben.

🎵 Dans met liefde:

Onthoud dat iedereen zijn eigen verhaal heeft. Dans met een open hart en begrip voor elkaar.

Dus swingdansers, laten we vandaag en altijd vriendelijk zijn op en naast de dansvloer. Fijne Wereld Vriendelijkheidsdag! 🌍💖 Dans op het ritme van vriendelijkheid. 🎶✨