Leslocatie Den Bosch

Met ingang van 30/1 is de locatie van JazzOut Den Bosch bij BBS Boschveld. Zernikestraat 2.

Zoals jullie allemaal weten hebben we de laatste tijd wat tegenslagen gehad met het hebben en vinden van een blijvende leslocatie in Den Bosch. We danken jullie hartelijk voor het meezoeken naar een geschikte plek, we kunnen dan ook met enige trots en vooral heel veel opluchting zeggen dat het is gelukt!

Tot en met 24 Januari zijn onze lessen in zaal 2 van pand 18.
Dan, op 31 Januari hebben we de laatste les van de module in BSS Boschveld.
Ook de lessen van Februari en Maart zullen daar plaats vinden.

In April is het de bedoeling om weer terug te keren naar pand 18.

Vanwaar deze wisselingen?

Pand 18 is in beheer van de theatergroepen van Den Bosch. Den Bosch is een culturele stad die veel doet met theater. Denk bijvoorbeeld aan Festival Boulevard. Om deze events goed neer te kunnen zetten gebruiken de beheerders Pand 18 als voorbereidingsplek in de maanden Februari en Maart.

Leslocatie informatie

Pand 18 ligt aan de St. Josephstraat 18 in Den Bosch. Is gemakkelijk te bereiken via fiets, openbaar vervoer en auto. Parkeren doe je in de St. Josephparkeergarage, die in- en uitgang zit schuin tegenover Pand 18. Kom op tijd, soms is het druk in de garage en moet je even wachten.

BBS Boschveld ligt aan de Zernikestraat 2 in Den Bosch en ligt op 10 minuten lopen van het station. Hier kun je in de straat parkeren. Of je parkeert gratis op de rood gemarkeerde gebieden. Boschveld is een kindercentrum maar wordt in de avonduren veel verhuurd aan dansers zoals ons. We zitten in de speelzaal van Boschveld. Het nadeel van deze speelzaal is dat er een bijzondere vloer ligt.
Deze vloer mogen we alleen met sokken of softshoes (balletschoentjes) betreden.
Neem dus een extra paar sokken mee! Sokken vergeten? Wij zullen zelf enkele paren aanschaffen zodat je die kan lenen en niemand koude dansvoetjes hoeft te krijgen!

In Bueno kun je je lesschema vinden, ook daar staat aangegeven in welke locatie de les van die week is.

Bedankt!

Nogmaals heel erg bedankt voor het meezoeken en meedenken! We zijn jullie alvast ontzettend dankbaar voor jullie flexibiliteit de komende paar maanden. Het doet ons goed te zien dat jullie zo’n fijne en warme community vormen en JazzOut steunen in deze, heel even lastige, tijden!