De modules van Februari

Weet jij al welke je kiest?

Deze maand draaien onze danslessen om de 6-count basics, ideaal voor beginners om de dansvaardigheden op te bouwen! Maar dat is niet alles – we gaan een stapje verder met de “Mix it up” module, waarin we 6-count moves, 8-count moves en Charlestonmoves moeiteloos combineren voor een onvergetelijke danservaring!

6-Count Basics voor Beginners:

Of je nu nieuw bent in de danswereld of je basisvaardigheden wilt aanscherpen, deze module is voor jou. Leer de essentiële 6-count moves die de basis vormen van Lindy Hop. Een leuke en toegankelijke leerervaring staat je te wachten!

Mix it up Module:

Voor degenen die een stap verder willen gaan, is onze “Mix it up” module de perfecte uitdaging. We brengen 6-count moves, 8-count moves en Charlestonmoves samen in één bruisende mix. Ontdek de magie van variatie en bouw verder op wat je al hebt geleerd.

Wanneer?

Deze modules zijn de hele maand februari beschikbaar, dus mis het niet! Zorg ervoor dat je op tijd bent om het meeste uit deze geweldige danservaring te halen.

Schrijf je nu in!