Februari Fun: JazzOutCrowd, meedenkborrel en talloze dansevents!

Welkom bij de nieuwste editie van de JazzOut nieuwsbrief voor februari! Terwijl de dagen langer worden en de dansvloer lonkt, hebben we een overvloed aan opwindende updates en evenementen om met jullie te delen. Februari Fun dus, trek je dansschoenen aan en laten we samen kijken naar wat deze maand voor ons in petto heeft.

Lees hier verder:

JazzOutCrowd – Onze vrijwilligerspool

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van de JazzOutCrowd, onze fonkelnieuwe vrijwilligerspool! Ontdek hoe je kunt bijdragen aan de bruisende JazzOut-gemeenschap door deel te nemen aan deze enthousiaste groep. Meer informatie over hoe je kunt meedoen en jouw passie voor dans kunt inzetten om de beleving bij JazzOut nóg geweldiger te maken.

Meedenkborrel – Jouw stem telt!

In april organiseren we een speciale meedenkborrel waar we jullie input willen verzamelen voor de modules en hun inhoud voor het komende dansseizoen. Laat je stem horen en draag bij aan de vormgeving van ons dansprogramma. Een middag vol inspiratie, gezelligheid en de kans om samen plannen te smeden voor een geweldig jaar.

Danskansen in overvloed

Februari Fun, dus een overvloed aan danskansen! Van swingende dansavonden tot opzwepende workshops, bekijk ons evenementenoverzicht en mis geen enkele kans om je dansvaardigheden te verbeteren en nieuwe danspartners te ontmoeten.

Workshops en dansmiddagen

Duik dieper in de wereld van de dans met onze boeiende workshops en ontspannen dansmiddagen. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, er is voor elk niveau iets te ontdekken. Bekijk het programma en schrijf je in voor een dosis dansplezier en nieuwe ervaringen.

Blijf op de hoogte van al het nieuws en de opwindende evenementen bij JazzOut. We kijken ernaar uit om samen met jullie de dansvloer te veroveren en de liefde voor dans te delen!

nieuwsbrief jazzout lindy hop februari lees meer jazzoutcrowd danskans workshops dansmiddagen