Oosterlicht Theaterfestival

In 2023 stonden we met onze show ‘Falling in Lindy Love’ op het Oosterlicht theaterfestival. Wij hebben genoten, het publiek heeft genoten en nu kunnen we van de foto’s genieten!

Lindy Love

“Lindy Love” is pure passie voor Lindy Hop, de vintage lifestyle en swingjazzmuziek! Het is de liefde die dansers voelen wanneer ze bewegen op de muziek. De energie voelen van het moment en helemaal opgaan in de swingende sfeer van de jaren ’30. Het is een liefde die je voelt wanneer je op de dansvloer staat en alles om je heen vergeet. Behalve natuurlijk de beat en de connectie met je danspartner.

In deze show neemt JazzOut je mee terug in de tijd van de jaren ’30, kokette jurkjes, vintage manieren en de fantastische swingjazz van dat era.

Dankjewel!

Met dank aan de organisatie van het Oosterlicht Theaterfestival en alle lieve en leuke cultuurliefhebbers die onze show kwamen bekijken!

#oosterlichttheaterfestival #fallinginlindylove #showtime #nijmegendanst #nijmegen #nijmegencultuurstad #daalsehof #Wijkcentrum #wijkcentrumdaalsehof #jazzout #jazzoutcrew

Lees meer over het Oosterlicht festival hier

In deze show neemt JazzOut je mee terug in de tijd van de jaren '30, kokette jurkjes, vintage manieren en de fantastische swingjazz van dat era. Oosterlicht Theaterfestival 2023
Oosterlicht Theaterfestival 2023

Een kijkje nemen achter die deur waarvan u nooit wist wat erachter zat of verdwalen in steegjes waarvan u niet eens wist dat ze bestonden.

Oosterlicht, zoals het festival heet, wordt georganiseerd voor en door bewoners van Nijmegen-Oost, naast het vaste team van Oosterlicht.
Op zaterdagavond en zondagmiddag vinden tegelijkertijd wandelroutes plaats langs vijf bijzondere binnen locaties in de wijk. Deze locaties zijn net zo boeiend als de voorstellingen zelf en vormen een essentieel en amusant onderdeel van Oosterlicht. De locaties blijven altijd een mysterie.
Het publiek komt pas op de dag van de voorstellingen te weten waar ze naartoe gaan en wat hen te. Je loopt in groepen van ongeveer 15 personen onder begeleiding van een gids door de wijk