JazzOutCrowd

De JazzOutCrowd, onze enthousiaste vrijwilligersgroep!

De JazzOutCrowd is een geweldige kans om betrokken te raken, deel uit te maken van een gepassioneerde groep en een waardevolle
bijdrage te leveren aan de community. Of je al jaren bij ons danst of net je eerste pasjes hebt gezet, we verwelkomen iedereen die zijn of haar enthousiasme en energie wil inzetten.

Past de JazzOutCrowd bij jou? Meld jouw voorkeur dan vandaag nog aan bij Eveline!

Je mag zelf kiezen waarvoor jij je wil inzetten, zoals;

  • Evenementenondersteuning: help bij het organiseren en/of uitvoeren van onze levendige evementen, workshops, optredens en meer.
  • Promotie & marketing: help JazzOut bekender te maken door jouw online en offline skills op deze gebieden in te zetten en breng je creatieve ideeën tot uiting.
  • Community bouwen: werk samen met ons om de banden binnen de Lindy Hop community te versterken en nieuwe leden te verwelkomen.
  • Content: help bij het verzinnen en maken van nieuwe content voor onze online kanalen.
  • Showgroep: dans regelmatig mee op evenementen en gigs.
  • Lesondersteuning: wordt taxi-danser, help als invalleraar en ben aanwezig als een positiviteitsbrenger in de lesgroepen.
  • Manusjevanalles: de naam zegt het al, je doet een beetje van alles.

Vertrouwenspersoon

Kaatje Danen, vertrouwenspersoon.

Kaatje Danen

Hallo lieve JazzOuters. Mijn naam is Kaatje. Veel van jullie kennen mij al, ik ben degene die altijd het hardst moet lachen om Danny’s grapjes.

Ondertussen hoor ik al een tijdje bij Jazz Out en wil ik graag meer doen voor de community. Daarom was ik meteen enthousiast toen ik werd gevraagd als vertrouwenspersoon bij Jazz Out. Natuurlijk wilde ik dat erg graag.
Jullie kunnen bij mij terecht met vragen, opmerkingen, tips en eventuele klachten over alles wat met JazzOut te maken heeft.
In overleg zoeken we dan samen naar verbetering.
Voel je welkom om contact met me op te nemen, dat kan via onderstaand mailadres. Wil je liever bellen vraag dan mijn nummer op bij Eveline.
Ook kun je mij vinden in de Waar is de Swingapp groep!

Ik kijk er naar uit om de swingdanscommunity nóg warmer, mooier en sterker te maken!

Tot horens,
Kaatje
Katydane@hotmail.com

Leraren

Eveline van Lievenoogen, leraar, eigenaar JazzOut

Eveline van Lievenoogen

Eveline danst Lindy Hop sinds 2007. Op het moment dat zij ontdekte dat er zoiets bestond als Swing dans werd haar doel om die dans zo goed mogelijk te kunnen.

In de jaren daarna reisde ze de wereld over om workshops en feesten bij te wonen. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en is altijd bezig haar dansen en stijl te verbeteren. Eveline is gepassioneerd over Swing dansen en begint te stralen als ze danst of erover mag vertellen. Ze weet hoe ze anderen moet inspireren en geeft haar liefde voor de dans moeiteloos door. Door haar kledingstijl zal je je niet gauw vergissen. Zij is een echte Swing danser.

Danny Merkelbag, leraar, eigenaar JazzOut

Danny Merkelbag

Danny is gestart met Lindy Hop in 2013. In eerste instantie dacht hij dat hij niet kon dansen maar al snel ontdekte hij dit verborgen talent in hemzelf. In enkele jaren transformeerde Danny naar een creatieve, energieke, gepassioneerde en technische danser.

Danny houdt van de dans en vooral van de feesten die daarbij horen. Hele weekenden dansen, kijken naar andere dansers en genieten van old-fashioned flask in de binnenzak van zijn old-fashioned pak zijn zijn favoriete bezigheid. Met zijn caps, dansboots en tiechains staat hij er altijd goed op.

Megan van Maren, Leraar

Megan van Maren

Megan is verliefd op swing en dat straalt ze uit. Ze werd overvallen door enthousiasme toen ze de eerste keer Lindy Hoppers zag dansen. Op dat moment heeft ze zich, samen met KJ aangemeld voor de lessen. Haar enthousiasme is in korte tijd omgeslagen naar een echte passie. Met haar opvallende uiterlijk, haar vrouwelijke dansmoves en haar fancy voetenwerk is Megan een genot om te aanschouwen op de dansvloer.

Megan reist samen met KJ de wereld over om overal nieuwe dansvrienden te maken en op elke dansvloer een swivel gemaakt te hebben.

KJ van Maren, leraar

KJ van Maren

Na jaren breakdance wilde KJ wel eens meer. Hij zette daarom zijn eerste (triple) step op de Lindy Hop dansvloer. Hij was direct verslaafd aan de eindeloze creatieve mogelijkheden in deze dans en de bijbehorende jazzy cultuur. Altijd op zoek om breakdance en Swing te combineren verzint hij de tofste combinaties en moves. KJ kijkt constant uit naar het volgende dansje. En die heeft hij vaak, hij reist, samen met Megan de wereld over om op elke dansvloer een triplestep gezet te hebben.

Iris Bataille, leraar

Iris Bataille

Toen ze in 2019 op het strand in Zweden een groep mensen hele coole dansmoves zag doen dacht Iris “Dat wil ik ook!” En sindsdien is ze verkocht aan lindy hop. Met een achtergrond in ballet, moderne dans en stijldansen is de dansvloer haar niet onbekend. Iris vindt het leuk om haar creativiteit de vrije loop te laten tijdens het dansen en haar eigen stijl te ontwikkelen. Maar het allerleukste? Samen op de dansvloer coole dingen doen en plezier maken!

Bart Bolluijt, leraar

Bart Bolluijt

Barts passie voor jazz en liefde voor dans zijn gek genoeg los van elkaar ontstaan. Niet beseffende dat de twee gecombineerd konden worden, werd hij meegenomen in de wereld van lindy hop in 2021. Dat beviel toen zo goed dat hij er nog steeds elke week vanuit Utrecht of Amsterdam komt afreizen.

Als absolute fan van live muziek vind je Bart het meest enthousiast op de dansvloer tijdens de socials. Daar vind ‘ie het ‘t allerleukste om gekke moves te lenen uit andere dansstijlen of om simpelweg wat nieuws te bedenken. Maar af en toe gewoon lekker luisteren naar die jazz… tja, dat doet ‘ie stiekem ook nog gewoon graag.