Wat we doen

JazzOut is breed inzetbaar van wekelijkse groepslessen tot dansavonden, van privé lessen tot groepsworkshops, van choreografieën tot shows. Heeft het met swing te maken, dan is er een grote kans dat het bij JazzOut kan. Lees hieronder verder over de particuliere en zakelijke mogelijkheden.

Privé gelegenheden

Privélessen zijn er voor de swingdansers maar ook voor de beginnend dansers. Een privéles is perfect voor als je in een korte tijd veel wil verbeteren of individuele feedback wil op jou of jullie dansen.
Deze lessen zijn bijvoorbeeld ook geschikt om een choreografie voor je openingsdans op je bruiloft te leren. Kijk dit filmpje voor een voorbeeld van een openingsdans.
Voor bruiloftsdansen geldt een aantrekkelijk tarief, zie daarvoor de prijslijst.

Voor bruiloften, shows en workshops kunnen er choreografieën gemaakt en aangeleerd worden. De mogelijkheden hierin zijn zeer breed en er wordt altijd rekening gehouden met jou wensen.

Ben je een vrijgezellenfeest of vrienden / vriendinnendag aan het plannen? Ook daarvoor zit je bij JazzOut aan het goede adres. De workshops en shows die we bieden zijn met of zonder partner. Voor alleen vrouwen, mannen of gemengd. Alle wensen zijn bespreekbaar, zolang het met swing te maken heeft.

Contacteer ons voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen voor particuliere gelegenheden.

Freelance, festivals, events & zakelijke gelegenheden

Elk festival en gelegenheid kan wat swing gebruiken. JazzOut is in te huren voor verschillende activiteiten op zakelijke gelegenheden.

Een workshop of show tijdens een bedrijfsuitje of zakendiner? Dat kan. De activiteiten kunnen van alles zijn rondom Lindy Hop, Charleston, Solo Jazz, Burlesque of showgirls.
Workshops kunnen een half uur duren of verdeeld worden over enkele dagen, we kunnen samen bekijken wat passend is voor het evenement. De duur van de shows is ook in overleg. Dit kan variëren van 1 muzieknummer tot 1.5 uur vermaak, afhankelijk van de wensen.

JazzOut heeft veel ervaring met het verzorgen van entertainment op een verscheidenheid aan evenementen. Zo stonden we op verschillende grote festivals, denk aan Down the Rabbithole en De 4-daagse feesten. Het entertainment wat we op deze festivals onder andere aanboden was visueel vermaak zoals showgirls/boys in stijl gekleed, dansdemonstraties Lindy Hop en Charleston, workshops voor grote groepen en de feestsfeer verhogen door bezoekers aan het dansen te krijgen.

Opnames nodig voor een film of documentaire? Dat is zeker mogelijk. JazzOut heeft ruim ervaring met het acteren voor camera’s. JazzOuts dansers zijn te zien in enkele speelfilms en documentaires. Er zijn altijd meerdere koppels beschikbaar voor dergelijke werkzaamheden.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Contacteer ons voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen voor zakelijke gelegenheden.