Algemene voorwaarden

Maandmodules (wekelijkse lessen)

Workshops georganiseerd door JazzOut

Workshops/activiteiten georganiseerd door derden

Betalingen

Betalingen voor de wekelijkse lessen worden voldaan door een SEPA machtiging, Ideal, overmaken, een betalingslink of contant.

Wil je in 2 termijnen betalen dan kan dat, contacteer JazzOut hiervoor om een regeling te treffen. 

Proefles (start lesmaand)

De proefles is er om uit te proberen of je de dans leuk vindt, hieraan mag je 1 keer meedoen. Wil je inschrijven voor de rest van de module, wordt het tarief van een reguliere les in rekening gebracht.

Betalingen voor de workshops worden voldaan door Ideal, overmaken, betalingslink of contant. 

Betalingen voor de workshop/activiteit wordt voldaan door Ideal, overmaken, betalingslink of contant. De factuur wordt voorgaand aan de activiteit gestuurd. De optie in de agenda wordt pas vastgezet wanneer betaling binnen is. Wanneer de betaling niet op tijd binnen is wordt er één herinnering gestuurd. Is de betaling 3 dagen voor de activiteit niet binnen gaan we er van uit dat deze niet doorgaat.
Wil je in 2 keer betalen dan is dat mogelijk, overleg dan de mogelijkheden met JazzOut.

Registratie / aanvraag

Registreren doe je via de kalender op de website. Je registratie wordt automatisch verwerkt doordat je je inschrijft via Bueno. Inschrijven doe je in principe voor de hele maandmodule (zie het lesschema voor de duur van de maand) JazzOut geeft geen terugbetaling wanneer je één of meerdere lessen mist, ook geven we geen korting omdat je van te voren weet dat je lessen zult missen. 

Na de registratie wordt je automatisch in de module van je keuze ingedeeld en wordt je gevraagd meteen te betalen via Ideal. Wanneer je op de wachtlijst geplaatst wordt volgt de betaling later. Heb je een abonnement aangeschaft verloopt de registratie via JazzOut.

Sta je op de wachtlijst krijg je een melding wanneer er een plek vrij is. De eerste die op deze melding reageert (de plek claimt en betaald) heeft de open plek. Er is dus geen volgorde in wachtlijst.

Het is JazzOut toegestaan je in een andere module te plaatsen dan waarvoor je hebt geregistreerd, als je bijvoorbeeld niet de juiste medailles voor de module hebt. Ben je in twijfel over welke module je wil kiezen, vraag dit dan aan één van de leraren van JazzOut. Je krijgt geen terugbetaling wanneer je niet op de module wordt geschreven wat je had gewenst.

Wanneer je een betaling doet zonder registratie is dit geen registratie, wanneer er geen plek voor je is in de les storten we de betaling terug minus €5,- administratiekosten. Is er wel plek vragen we je de inschrijving af te ronden.

Bij een leider/volgerratio geldt: Na inschrijving als een single lead linkt het programma je automatisch aan een single follow op de wachtlijst en vice versa. Daarna kun je je niet meer inschrijven als koppel met iemand anders omdat we al een lead of follow blij hebben gemaakt met een plekje. De andere persoon kan zich natuurlijk wel gewoon single inschrijven.

Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een module zal deze gecanceld worden. Je ontvangt dan een cadeaubon met het bedrag wat je tegoed hebt.

Registreren doe je via de kalender op de website. Je registratie wordt automatisch verwerkt doordat je je inschrijft via Bueno.

Je registratie is voor de hele workshop.  JazzOut geeft geen terugbetaling wanneer je een deel mist, ook geven we geen korting omdat je van te voren weet dat je een deel zal missen. 

Na de registratie wordt je in de workshop ingedeeld, er wordt gevraagd meteen te betalen. Kom je op de de wachtlijst volgt betaling later.

Sta je op de wachtlijst krijg je een melding wanneer er een plekje vrij is. De eerste die op deze melding reageert heeft de open plek. Er is dus geen volgorde in wachtlijst.

Het is JazzOut toegestaan om, wanneer toepasbaar, je in een ander level te plaatsen dan waarvoor je hebt geregistreerd, als zij denken dat je je voor een niet-passend level hebt ingeschreven. Ben je in twijfel over welk level je zou moeten kiezen, vraag dit dan aan één van de leraren van JazzOut. Je krijgt geen terugbetaling wanneer je niet op het level in wordt geschreven wat je had gewenst.

Wanneer je een betaling doet zonder registratie is dit geen registratie, wanneer er geen plek voor je is in de les storten we de betaling terug minus €5,- administratiekosten. Is er wel plek vragen we je de inschrijving af te ronden.

Bij een leider/volgerratio geldt: Na inschrijving als een single lead linkt het programma je automatisch aan een single follow op de wachtlijst en vice versa. Daarna kun je je niet meer inschrijven als koppel met iemand anders omdat we al een lead of follow blij hebben gemaakt met een plekje. 

Het is toegestaan om iemand in jouw plaats te vinden wanneer je de betaling zelf regelt en de organisatie op de hoogte stelt. Dit persoon moet dezelfde rol, indien van toepassing, and hetzelfde level zijn. Level moet gecontroleerd worden door één van de leraren van JazzOut. 

Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een workshop, zal de workshop gecanceld worden. Je ontvangt dan een cadeaubon met het bedrag wat je tegoed hebt.

Het aanvragen van een activiteit/workshop kan via mail, social media, de website of in persoon.
De optie voor de datum wordt in de agenda gezet maar staat pas vast wanneer de betaling voldaan is.

Annuleren

  • Volledige terugbetaling minus €5,- administratiekosten wanneer je meer dan een maand voor aanvang van het blok annuleert
  • 50% terugbetaling wanneer je tussen een maand en een week voor aanvang van het blok annuleert
  • Je krijgt geen terugbetaling wanneer je in de laatste week voor aanvang van het blok annuleert
  • Volledige terugbetaling minus €5,- administratiekosten wanneer je meer dan een maand voor aanvang annuleert
  • 50% terugbetaling wanneer je tussen een maand en een week voor aanvang van de workshop annuleert
  • Je krijgt geen terugbetaling wanneer je in de laatste week voor aanvang van de workshop annuleert
  • Volledige terugbetaling minus €5,- administratiekosten wanneer je meer dan 2 maanden voor aanvang annuleert
  • 50% terugbetaling wanneer je tussen twee maanden en 1 maand voor aanvang annuleert
  • 25% terugbetaling wanneer je tussen 1 maand en 1 week voor aanvang annuleert.
  • Je krijgt geen terugbetaling wanneer je in de laatste week voor aanvang annuleert.

Onvoorziene omstandigheden

Kunnen de lessen door onvoorziene omstandigheden niet in real-life op het normale moment doorgaan, zullen de lessen verzet worden of online gegeven worden. Wanneer de lessen helemaal gecanceld moeten worden ontvang je een tegoedbon met het resterende bedrag.

Kan de workshop door onvoorziene omstandigheden niet in real-life op het afgesproken moment doorgaan, zullen die verzet worden of online gegeven worden. Wanneer de workshop helemaal gecanceld moet worden ontvang je een tegoedbon met het resterende bedrag.

Kan de workshop/activiteit door onvoorziene omstandigheden niet in real-life op het afgesproken moment doorgaan, zullen die verzet worden of online gegeven worden.

Verantwoordelijkheid

JazzOut is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel, persoonlijk letsel of verlies tijdens de lessen, workshops & activiteiten.

Privacy

Jij en je partner (indien van toepassing) worden toegevoegd aan de JazzOut mailinglist. We sturen maandelijks een mail op de eerste van de maand. Ook kunnen er tussentijdse updates gemaild worden.

We gebruiken Social media voor promotionele doeleinden. Dit betekend dat het mogelijk is dat er foto’s en video’s worden gemaakt tijdens de lessen waar jij in zit en dat we deze posten. Wil je liever niet op beeld, contacteer ons op voorhand. We nemen je wens mee maar kunnen niet beloven dat je nooit op de foto of video zal staan.

Jij en je partner (indien van toepassing) worden toegevoegd aan de JazzOut mailinglist. We sturen maandelijks een mail op de eerste van de maand. Ook kunnen er tussentijdse updates gemaild worden.

We gebruiken Social media voor promotionele doeleinden. Dit betekend dat het mogelijk is dat er foto’s en video’s worden gemaakt tijdens de lessen waar jij in zit en dat we deze posten. Wil je liever niet op beeld, contacteer ons op voorhand. We nemen je wens mee maar kunnen niet beloven dat je nooit op de foto of video zal staan.

We gebruiken Social media voor promotionele doeleinden. Dit betekend dat het mogelijk is dat er foto’s en video’s worden gemaakt tijdens de activiteiten waar jij en alle andere deelnemers in zitten en dat we deze posten of gebruiken voor video of beeldmateriaal. Wil je liever niet op beeld, contacteer ons op voorhand. We nemen je wens mee maar kunnen niet beloven dat je nooit op de foto of video zal staan.

Huisregelement


Klik hier voor het huisreglement van JazzOut. Ieder lid heeft zich te gedragen zoals beschreven in dit reglement zodat er een veilige en fijne sfeer gewaarborgd kan worden.