Ledenmeedenkborrel – 14 April

Meedenkborrel over de modules van ’24/’25, een gouden combinatie!

Een gezellig samenzijn én de kans om je stem te laten horen, wie wil dat nu niet? Op deze bijeenkomst, willen we graag jullie ideeën verzamelen over modules en de inhoud daarvan voor het komende dansseizoen. Welke dansmoves en skills wil jij graag onder de knie krijgen? Deel je gedachten met ons tijdens deze inspirerende meedenkborrel!

Naast de creatieve input staat er een gezellige borrel op het programma, waar je kunt genieten van een informele sfeer en de kans hebt om je mede-dansliefhebbers beter te leren kennen. Of je nu een doorgewinterde JazzOut-lid bent, een nieuwkomer die de sfeer wil proeven, of een huidig lid met frisse ideeën, iedereen is van harte welkom!

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan naar de modules van ’23 en ’24!

Datum: 14 april
Tijd: 14:00 – 17:00
Locatie: Bij Danny & Eveline thuis in Nijmegen

Meld je aan via de knop hieronder.

Deze uitnodiging voor de meedenkborrel geldt voor alle leden van JazzOut, zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Laten we samen bouwen aan een geweldig dansjaar!