Dansdate

Een romantische dansdate voor jou en je geliefde

Ben je op zoek naar een buitengewone manier om quality time door te brengen met je partner en de vonk in jullie relatie nieuw leven in te blazen? Boek een romantische dansdate bij JazzOut, waar jij en je lief samen een onvergetelijke danservaring kunnen delen.

Wat is een dansdate?

Een dansdate bij JazzOut is veel meer dan zomaar een avondje uit. Het is een prachtige gelegenheid om samen een uur te dansen, te verbinden en jullie liefde te vieren door middel van beweging en muziek.

Voor wie is het?

Onze dansdates zijn speciaal ontworpen voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en romantische ervaring. Of jullie nu doorgewinterde dansers zijn of gewoon op zoek zijn naar een leuke manier om samen te zijn, onze dansdates zijn toegankelijk voor alle dansniveaus, zelfs voor degenen die nog nog nooit een stap op de dansvloer hebben gezet.

Waarom een dansdate?

  1. Intieme verbondenheid: Dansen is een geweldige manier om je fysiek en emotioneel met je partner te verbinden.
  2. Een uniek avondje uit: Weer eens wat anders dan een bezoekje aan de bios!
  3. Professionele instructeurs: Onze ervaren instructeurs zullen jullie begeleiden bij het leren van de danspassen, ongeacht jullie danservaring.
  4. Herinneringen maken: Een dansdate biedt de kans om speciale herinneringen te creëren. Dansen, lachen en genieten van elkaars gezelschap zal jullie band versterken.

Hoe schrijf je je in?

Het is eenvoudig om een dansdate te boeken. Druk op de onderstaande knop en stuur ons je verzoek via het berichtenformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum af te spreken.
Breng dan gewoon je geliefde en enthousiasme mee, en wij zorgen voor de rest.

Prijzen (voor 1 koppel)

1 uur les van 1 leraar: €65,-
1 uur les van 2 leraren: €100,-

Locatie

Thuisstudio

Laat de romantiek bloeien en de liefde dansen op een romantische dansdate bij JazzOut. We kijken ernaar uit om jullie samen te zien stralen op onze dansvloer!