Jazz(Night)Out Nijmegen – 29 juni

Met live muziek van Dee’s tour ahead & workshop 20 ‘s Charleston

Laat je meevoeren naar de swingende wereld van Jazz(Night)Out in Nijmegen! Dee’s tour ahead neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd. Geniet van hun vintage muziek en de prachtige stem van Diewertje zelf!

Kijk hier voor de fantastische clip van Dee’s tour ahead, met Love me or Leave me én onze eigen fancypants KJ en Megan!

Dit is dé ultieme zaterdagavond besteding voor swingliefhebbers in Nijmegen.Elke laatste zaterdag van de maand, met uitzondering van feestdagen, neemt Jazz(Night)Out je mee op een reis door de muzikale tijdperken van de jaren ’20 tot ’50 op onze dansvloer.

Workshop

Maar dat is nog niet alles! Voorafgaand aan elke bruisende sociale dansavond bieden we een inspirerende workshop aan om je dansstijl te verfijnen. Deze maand staat onze 20’s Charleston-workshop op het programma, een kans om je als een echte Flapper op de dansvloer te begeven.

Dee's tour ahead neemt je mee op een muzikale reis terug in de tijd. Geniet van hun vintage muziek en de prachtige stem van Diewertje zelf!

In het kort

Locatie: Riverland Healthcentre, De Biezen 1
Tijdschema:
Workshop: 20:00 uur
Dansavond: 20:45 uur
Kosten:
Voor onze gewaardeerde leden is de workshop gratis. Niet-leden kunnen deelnemen voor slechts €7,50,-
Voor deze editie met live muziek van Dee’s tour Ahead vragen we slechts €11,- aan toegangskosten.

Bij JazzOut draait alles om plezier, passie en het verfijnen van je dansstijl. Kom bij ons langs en beleef een onvergetelijke avond vol swing in Nijmegen!