Jazz(Night)Out: SinterJazz – 30 Nov

Uitnodiging voor Jazz(Night)Out’s SinterJazz Event met live muziek van Easy does it!

Op zoek naar een gezellige, swingende avond in het thema van Sinterklaas? Dan wil je dit niet missen! JazzOut nodigt je uit voor ons SinterJazz Event – een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, plezier te hebben en natuurlijk heerlijk te dansen.

SinterJazz Activiteit

Voorafgaand aan de SinterJazz activiteit trekken we lootjes. Tijdens SinterJazz verrassen we elkaar met een klein cadeautje en een persoonlijk gedicht. Cadeautjes uitpakken, gedichtjes voorlezen – het wordt een feest vol gezelligheid en leuke verrassingen! Zorg dat je je inschrijft, want de plekken zijn beperkt!

Dansavond

Na de SinterJazz activiteit gaan we de dansvloer op! De muziek speelt, de lichten dimmen en de gezelligheid spat ervan af. Easy does it speelt de sterren van de hemel onder leiding van Diewertje de Niet.
Zoals je gewend bent van Jazz(Night)Out, de perfecte plek om je passie voor dans te delen met anderen. De sfeer is relaxed, de muziek is aanstekelijk en iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde dansers. Dans met nieuwe en bekende gezichten, leer elkaar beter kennen, en geniet van een avond vol swing, plezier en saamhorigheid.

Special Feature

De avond begint met een speciale begroeting van Miss Moneypenny aan de welkomstdesk. Ze zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt!

Aanmelden:

  • Voor de SinterJazz activiteit: Via Bueno en haal het aanmeldformulier op tijdens de lessen. Zorg dat je je op tijd inschrijft, want er zijn beperkte plekken!
  • Voor de dansavond: Via Bueno of koop je tickets aan de deur.

Kom langs voor een avond vol dans, plezier en Sinterklaaspret! 🎁 We kijken ernaar uit om samen met jou een fantastische SinterJazz te beleven!

In het kort

Datum: zaterdag 30 November
Locatie: De Biezen 1, Nijmegen
Tijd:
19:00 – Inloop en welkom
19:30 – Start SinterJazz activiteit (aanmelden verplicht voor 16 november)
21:00 – Einde activiteit & start dansavond met live muziek van Easy does it
kosten:
€11,- voor de dansavond
€12,50 voor de dansavond & SinterJazz activiteit, inclusief gratis drinken tijdens de activiteit

Is dit je eerste dansavond? Spannend? Lees dan hier verder voor tips en trucs!