Zomerlessen – Juli 2024

In Juli bieden we weer superleuke workshoplessen aan!

Volgens traditie bieden we in Juli uitdagende zomerlessen aan. Ook dit jaar komt er weer allerlei leuks aan bod. Alle lessen zijn ‘open level.’ Dat houdt in dat zowel beginnend als gevorderd dansers mee kunnen doen.

Het tijdschema:
19:00 Vrije oefentijd
19:30 Workshop
20:30 Vrije oefentijd
21:00 Einde avond

LET OP: OP 4 JULI IS ER GEEN OEFENTIJD EN BEGINT DE WORKSHOP OM 19U
i.v.m het optreden van Meschiya Lake in Merleyn, ga je ook mee? Zij kan zíngen én dansen!

een overzicht van de zoemerlessen van Juli 2024.

Den Bosch (Pand 18)

3 Juli – Boogie Woogie – Danny en Eveline

10 Juli – Shim Sham – Bart

17 Juli – Geen les i.v.m Vierdaagesefeesten

24 Juli – Fancy Moves – Bart & Iris

31 Juli – Geen les i.v.m vakantie

Nijmegen (Riverland)

4 Juli – Sliding in partnerdans – Danny en Eveline

11 Juli – Dips & tricks – KJ en Megan

18 Juli – Geen les i.v.m. Vierdaagsefeesten

25 Juli – Balboa – Laura en Stephan

Inhoud

Boogie Woogie

Is een energieke en toffe partnerdans. Deze volgt historisch gezien de Lindy Hop op en past dus ook op de muziek uit de jaren ’40 en ’50. Dans mee met Danny en Eveline op de uitdagende ritmes uit die tijd en geniet van nieuwe dansmoves en pasjes.

Sliding

Is een styling variatie die je zowel solo als in je partnerdans kan dansen. Danny en Eveline gaan je leren hoe je dat doet. Voor deze workshop heb je gladde schoenen of sokken nodig, zodat jij als een held de vloer over kan sliden. Maak je klaar voor een energieke workshop en leer slides waarvan je dacht dat je ze nooit kon leren.

De Shim Sham

Ken je wel! Die wordt iedere social wel gedanst, maar kún je hem ook? Nog niet? Dan is dit je kans om de Shim Sham te leren. Bart neemt je mee door de routine zodat jij de volgende keer ook mee kan doen met de Shim Sham Routine. It ain’t what you do….it’s the way that you do it!

Dips & Tricks

Zijn altijd leuk om in je repertoire te hebben, verras je danspartner, pak een hint op de muziek of eindig je dansje prachtig met één van deze dips & tricks. KJ en Megan hebben een fantastische les in elkaar gezet waar je zeker van gaat genieten.

Fancy Moves

Maken jouw dansje extra fancy! Deze moves zijn prachtig om te zien en fantastisch op te dansen. Bart en Iris nemen je mee in de wereld van extra Fancy Lindy Hop en verbreden jouw repertoire met geweldige moves.

Balboa

Is verfrissend, uitdagend, elegant en op lekker snelle muziek! Dans mee met de opzwepende ritmes en leer nieuw voetenwerk, connectie met je partner en zwierende moves die balboa eigen zijn. Stephan en Laura delen hun liefde en kennis van Balboa met jou en zorgen dat jouw dansrepertoire uitgebreid wordt.

Oefentijd

In de oefentijd krijg je de kans om te oefenen wat je wil. Dat kan het geleerde uit de workshop zijn, maar ook een move die je al eerder ergens hebt gezien of in de lessen hebt gehad. Dans met jouw eigen partner of iemand anders die ook aanwezig is tijdens deze oefentijden. De keuze is helemaal aan jou! Er zijn leraren aanwezig om te helpen bij jouw vragen.

Aanmelden

Aanmelden voor de zomerlessen doe je per les. Je kan ervoor kiezen de hele maand mee te doen of maar één of 2 lessen omdat je wellicht al op vakantie bent.
Voor abonnementhouders geldt dat je je aan kan melden via de Bueno app en kiest voor je abonnement als ‘ticket.’
Deelnemers zonder abonnement betalen per keer voor een single- of koppelticket. Wil je 3 lessen meedoen, moet je je voor alle 3 los inschrijven.

Alle lessen zijn beginnervriendelijk, dus dit is dé kans om je vrienden, familie, collega’s en studiegenoten mee te nemen!

Wil je terugblikken op de zomerlessen van vorig jaar? Kijk dan hier!